Om os

Growing Pathways arbejder med partnere og kunder som tror på en sund relation mellem menneske og natur, og som er interesserede i at åbne op for entreprenante fremtidsmuligheder.

Vi tror på det store potentiale i vores kunder, ikke kun på deres navn. Vi tror på at vi gennem kreative praksiser, forståelse for kultur og data, naturvidenskab kombineret med strategisk tænkning, vil bringe os til en bæredygtig og spændende fremtid.

Vi tror også på at klimaforandringerne er en realitet og at vi kreativt, men med stor omtanke, kan løse udfordringerne ved at udvikle natur-baseret entreprenørskab, ved at omskrive de narrativer som vi som borgere og organisationer lever efter, og ikke mindst ved at omorganisere forholdet mellem virksomheder/policy/civilsamfund gennem aktive platforme og fællesskaber. Vi tror på, at det giver bedst mening at facilitere lederskab gennem transformative formål og ved at forstå fremtidens potentiale for at vi kan skabe samfunder, der ikke kun overlever, men som lever og trives.

Vores historie

Growing Pathways blev etableret i efteråret 2015 baseret på en vilje til at finde løsninger til problemer, som menneskeheden ikke har efterspurgt, så som klimaforandringer. I fundamentet for vores virksomhed finder du også lysten til at udforske og eksperimentere for at finde de stærkeste potentialer og løsninger.

Medstifterne Kajsa Paludan og Oleg Koefoed mødtes i 2007 på Copenhagen Business School og stiftede først organisationen Cultura21 Nordic i 2008, og derefter virksomheden Growing Pathways i 2015. De deler troen på bæredygtighed må blive til allemandseje før den store omstilling sker. At vi skal væk fra “hippie” og i stedet hen i mod “start-up”, “kreativ”, og at “løse planeten problemer”.

I over 10 år har vi arbejdet i Europa, Asien, og Nordamerika med brilliante og kloge mennesker. Vi har vundet priser for vores arbejde og vi er stolte over at have været med til at bidrage til, at verden er blevet et lidt sikrere sted at leve.

Som virksomhed tror vi på at en stærkere, mere samarbejdsorienteret og mere bevidst verden ligger lige foran os. Derfor bruger vi også den meste af vores vågne tid på gøre det til virkelighed.