Naturrelationer

 

At arbejde med relationen til naturen giver dig mulighed for:

  • Gå til komplekse problemer gennem en kreativ process der låner af naturens genialitet
  • Tilføje lag til din organisations fortælling om sig selv i verden og jeres ansvar/forhold til naturen
  • Møde borgere/kunder i neutrale og livgivende omgivelser
  • Investere i indflydelse: turde stå til måls for jeres naturpræstationer

Kender du Noma, den verdenskendte danske restaurant? Er du bevidst om deres menneske/natur-baserede planer? Hvad med Byhøst eller Martime Nyttehaver? Hvad er din 10 års plan for at blive mere vild? Og hvad med din organisations biodiversity-score? Byder I liv indenfor i organisationen eller der mest mennesker, møbler og gummibeklædte gulve?

I de næste årtier vil der ikke være noget andet felt der genererer så mange nye start-ups, teknologier og kulturelle forandringer som feltet mellem mennesker og natur. Indtil videre er der overvejende flest små agenter og virksomheder på markedet, eftersom de er de mest agile i deres omstilling til menneske-natur agendaen. Men de er til gengæld bare toppen af isbjerget af en meget dyb kulturel revolution.

Hos Growing Pathways har vi dedikeret os til at forstå denne bølge for at kunne dele vores indsigter og metoder med vores kunder. Med vores hjælp kan du gentænke dit arbejde, dine brands, produkter mm. fra en menneske/natur vinkel.

Derfor inviterer vi jer derfor til at lære og blive klogere på området og komme ind i et netværk af forandringsagenter og entreprenører.

Pak dit telt ud, inviter og skab morgendagens nye produkter, service og organisation.

Vi har designet fire niveauer, og vi tilpasser det vores kundes behov, at finde ud af hvilket niveau, der passer til dem:

 

Niveau 1: Inspirationssamtale

Niveau 2: Menneske/Natur Organisations-Workshop

Niveau 3: Laboratorium

Niveau 4: Transformation gennem relationsledelse